Во едно училиште во Данска се погрижиле првиот ден да им го направат незаборавен на учениците. Првачињата ги дочекале како да се рок-ѕвезди.

– Прв ден во училиште во Данска, пречек достоен за рок-ѕвезди. Постарите деца ги водат новите ученици во училишната зграда – напишала мајката Кери Блумфилд, која го споделила ова видео.

Извор912

X