Прашајте се што се случува кога дома е тишина. Прекрасен е моментот кога во домот преовладуваат тишина и мир, кога домот е тивок, а децата се будни.  Но, во тие моменти најчесто децата прават нешто што на мама и тато сигурно нема да им се допадне.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X