Најголемиот смешко на Клиниката за детски болести, Теофан, кој лежеше на хематолошкото одделение, детето со две шарени чорапи, со многу балони и аплаузи заѕвони на ѕвончето за чао!

– Теофан победи! Уште едно дете успешно излекувано од малигна болест на Клиниката за детски болести во Скопје – напишаа од САНО, здружение на родители и пријатели на децата лекувани од рак и нивните семејства.

Фото: Клиника за детски болести912

X