Во нашата култура и понатаму сметаме дека мајките се примарниот родител, а ако имаме среќа, тогаш „таткото малку помага“. Но, ние не сме тука да помогнеме во воспитувањето, тука сме да одгледуваме, рамо до рамо со жените, Бруно Шимлеша.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X