Видеото стана вирално поради тоа што дава уникатен поглед во животот на родителите со тројка.

Исто како што една мечка се обидува да ги пренесе сите четири младенчиња преку патот, така и овој татко го дава максимумот за да спречи две од трите бебиња да се качат на трпезариската маса.

Извор912

X