Иво Попов е фотограф кој, освен фотографија, обожава и планини и планинарење. Поради забраните за патување среде пандемија, Иван морал да импровизира, па така му се родила идејата за интересен проект со неговата ќерка – планинска авантура од дома.

Извор912

X