Овој татко го прави интернетот многу подобро и позабавно место.

Том Куртис од Лондон го води инстаграм-профилот „Things I Have Drawn“ каде што покажува што би се случило ако цртежите на децата станат реалност.

Неговите деца, 11-годишниот Дом и 8-годишниот Ал, постојано цртаат забавни и креативни цртежи, а потоа Том ги обработува во „Фотошоп“ за тие да изгледаат реално. Резултатите се и застрашувачки и урнебесни.

Извор912

X