Научете ги децата на вистински вредности, научете ги на вистински и искрени работи, немојте да ги труете со таблети и телефони. Таблети и телефони = цуцла на 21 век. Не, драги родители, немојте, ве молам, нека не ве мрзи да го однесете детето на прошетка само затоа што некој на работа ве налутил. Немојте предоцна да сфатите дека сте виновни и одговорни.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X