Биби и нејзините другарчиња добија две нови катчиња, во Кавадарци и во Битола.

Во Кавадарци дечињата може да нè посетат во магичното место во центарот на градот, наспроти влезот на градската библиотека.

Во Битола катчето е сместено на приземје во Пелагонка 2.

Редовното работно време на катчињата на „Светот на Биби“ е од 9 до 21 часот, а во сабота од 10 до 17 часот.

 

 912

X