„Биби и џиновите“ е првата сказна од „Светот на Биби“ што од 1 декември ќе биде достапна и на српски јазик. На јутјуб-каналот „Бибин свет“ еднаш неделно ќе ги објавуваме сите сказни што досега се реализирани на македонски јазик.

За гласовите се погрижија: Слаѓана Вујошевиќ и Дамјан Цветановски. Режијата е на Гоце Цветановски, а приказната – на Билјана Црвенковска.

Реакциите од првите промотивни видеа се одушевувачки и видеата се проследени над 100.000 пати.912

X