Најновата продавница од „Светот на Биби“ ќе се отвори утре (6 април, вторник) во Штип.
Продавницата се наоѓа во центарот на градот, зад Безистенот.

Производите од „Светот на Биби“ може да ги најдете и во Скопје, Кавадарци, Битола, Струмица, Тетово, како и на електронската продавница svetotnabibi.mk.

Во овие мали детски царства, децата и родителите ќе ги најдат омилените сликовници, друштвени игри, едукативни книги, кукли, облека и многу други производи. Преку производите и цртаните децата учат низ игра.
Во текот на изминатата година, која сите ја поминавме дома, производите на „Светот на Биби“ беа омилена забава во многу домови низ Македонија.

Посетете ја најблиската продавница и одберете го вашиот омилен производ.912

X