„Светот на Биби“ го најавуваат учеството на 35. Меѓународен саем на книга. Саемот годинава се одржува под мотото „Мирисот на нова книга ја најавува пролетта“. Истиот ќе се одржи од 4 до 10 мај во Арена „Борис Трајковски“, со над 50 учесници, во кои се вбројуваат најуспешните македонски издавачки куќи.

„Светот на Биби“ најавуваат попусти на Сказните на Биби, попусти на кадифените кукли, ултрамегаспецијални наслови за дечињата, нови суперинтересни изданија како и многу изненадувања. Саемските попусти ќе важат на штандот на Биби, како и во сите специјализирани продавници и онлајн. Информирајте се повеќе на www.svetotnabibi.mk.



912

X