ТВ-водителката Емили Каландери, која е и научник, објави видео кое навистина ќе ви го растопи срцето.

Како што открива на нејзиниот профил на „Тик-ток“, нејзините родители биле вакцинирани против ковид-19 и сега, по осуммесечна разделба, конечно им е дадена можност да се дружат со нивната ќерка, но и со внуката Роуз.

Емили истакна дека нејзините родители се плашеле дека нивната внука нема да ги препознае, но се случило сосема спротивното. Кога ги виде, Роуз истрча да ги прегрне, а гордата баба Ким не можеше да ги сокрие своите емоции.

@thespacegal

My parents weren’t sure if she’d recognize them 😩

♬ sonido original – m a y i t a

Извор912

X