Лето е, прекрасно е, летен распуст, а Биби и Боби уживаат на одмор во Охрид и Охридското Езеро. И така додека си играат на плажата, се случи нешто необично…навистина, необично. Што ќе се случи ќе погледнете во недела на 23. јуни во 19 часот на јутјуб каналот на Биби. Со оваа сказна завршува и првата сезона од „Сказните на Биби“. Од утре во голем дел од книжарниците низ Македонија во продажба ќе биде и најновата сликовница „Биби, Боби и чудовиштето од Охридското Езеро“.912

X