Кога Естер и Тед Андерсон одлучиле да направат музичко видео во кое ќе бидат вклучени сите фази на родителството од почетокот до крајот, знаеле дека ќе имаат многу работа. Морале да направат совршена монтажа која е соодветна на секоја фаза од родителството – од бременоста до гушкањето со бебето – сето тоа во согласност со мелодиите на неколку песни. Го објавиле видеото на нивниот блог и добиле многу позитивни реакции.

Видеото трае околу 2 минути, а сигурно ќе предизвика родителите да речат: „Да, сме го поминале ова“, за секоја ситуација.

Автор: Марфи Морони

Извор912

X