Слушнете ја најновата песничка од „Светот на Биби“ насловена како „Светот на Биби е шарен цел“. Автор на текстот е Билјана Црвенковска, музиката и аранжманот се на Ангел Ќосев, снимена е во студиото „Подрумот“. Уживајте!912

X