Наместо да им купувате нови играчки на децата, можете да им ги криете повремено и на тој начин повторно ќе бидат интересни и примамливи и нема да им здосадат, Бојана Стојменовиќ, психолог

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X