Сите деца имаат лоши денови, како и возрасните, но разгалените деца се малку поинакви. Тие целосно се сконцентрирани на себе, на своите желби и потреби, а сè друго за нив е на второ место. Експертите составија список од седум знаци што укажуваат на тоа дека вашето дете е разгалено, како и листа со совети што ќе ви помогнат да го поправите нивното однесување.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X