Само ако децата растат опкружени со почит и љубов, ако ги слушаме и навистина размислуваме за она што сакаат да ни го кажат, тие ќе пораснат во сигурни луѓе, доволно силни да се соочат со вистинскиот живот, да одговорат на предизвиците што ги чекаат и да не се плашат да донесат одлука.

Прочитај повеќе на овој ЛИНК.912

X