Катја, посветена уметница и мајка од Русија, создава интересни стрипови со мајчинството како централна тема. Таа црпи инспирација од сопствениот живот и искуство како мајка, а секој родител може да се поврзе токму со нејзините искуства.

Мајчинството е… можност повторно да бидеш дете


Мајчинството е… долгоочекуваната слобода од доењето


Мајчинството е… способноста да се збогуваш со твоите омилени работи


Мајчинството е… „утринско“ кафе навечер.


Мајчинството е… восхитувањето на чувството за стил на твоето дете


Мајчинството е… лекување со магичен бакнеж


Мајчинството е… покажување силен карактер


Мајчинството е… јадење кога никој не гледа

Извор912

X