Блогерката Илана Вајлс е мајка на две деца, а на нејзиниот инстаграм-профил објавува фотографии од децата од секојдневниот живот. Децата плачат, има расфрлени предмети, не сакаат да седат кога треба да седат. Хумористичните коментари на оваа фотогалерија сигурно ќе ве насмеат, а можеби и ќе ве потсетат на вашите секојдневни проблеми со децата.

Кога децата откриваат дека новиот педијатар не дава лижавчиња.

Кога не можете да правите ништо без публика.

Кога вашето дете се однесува како седиштето за автомобил да сака да го изеде.

Кога мислевте дека можете да им верувате сами да играат во дворот.

Кога вашето дете ќе најде ножици.

Извор912

X