Еден човек постојано добивал известувања од неговата безбедносна камера дека мало дете си го вози велосипедот пред неговата гаража, па направил нешто многу интересно.

Имено, тој нацртал интересна тркачка патека со креда. Детето, а и соседите биле воодушевени од патеката, па почнале секојдневно да ја користат.

Извор912

X