Проблемите бараат разговор, бараат ум, трпение и упорност. Силата што ја градат денешните адолесценти е последица на соочувањето со товарите што ги носат. А силата се случува кога го одбираат правилниот пат на решавање на проблемите и истите ги гледаат како предизвици. Самодовербата не е особина која се гради за еден ден.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X