Денес премиерно беше објавена најновата песна од „Светот на Биби“, овој пат првиот дует на Биби и Боби со наслов „Сакам да играм“. Музиката и аранжманот се дело на Ангел Ќосев, а текстот е на Билјана Црвенковска. Гласовите на Биби и Боби ги позајмуваат Слаѓана Вујошевиќ и Сашко Коцев. Уживајте…912

X