Кучињата навистина се најдобрите пријатели на луѓето – особено на децата. Децата ги обожаваат, а може и да научат многу убави работи од нив, како лојалност и дружељубивост. Кучињата им се верни на своите пријатели, но и децата на кучињата, како што може да се види во следното видео.

Љубовта и почитта се толку големи, што девојчето во видеото нанело шминка на своето лице за да изгледа како своето куче Франциско. Ова неверојатно пријателство ќе ве разнежи, но и слатко ќе ве насмее.

Извор912

X