Родителството не треба да биде борба и постојано поправање бидејќи родителството е природно. Тоа е процес на учење. Процес на промени и учење кое трае цел живот, Лана Кихас, едукатор, воспитувач, блогер.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X