10-годишниот Џунг Хјеон-џун, најмлад актер од филмот „Паразит“, кој освои четири „Оскари“, можеби беше премногу млад за да присуствува на церемонијата, но тоа не значи дека не уживаше кога филмот „Паразит“ ги собра наградите.

Извор912

X