Кога бебињата ќе почнат да пробуваат друга храна освен млекото, имаат различни реакции.

Некои плачат, некои се муртат, а некои реагираат како ова бебе што првпат пробува сладолед.

Погледнете ја неговата неочекувана реакција.

 

Извор912

X