„Разведените родители не треба да кажуваат грди работи едни за други, да се навредуваат и омаловажуваат меѓу себе, да си ги озборуваат новите партнери и сл., особено не пред децата“, м-р Лидија Зорба, психолог.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X