Бидете им ветер во грбот на децата и покажете им како да ги рашират своите крилја. Пуштете ги да летаат. Бидете им ментор на децата, а не некој што ги става во рамка. Пуштете ги да имаат големи соништа, а вашиот најголем сон како родител нека биде да им помогнете во остварувањето на соништата. Само така ќе ја исполните својата цел како родител.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X