„Пролетна магија“ е новиот анимиран филм од „Светот на Биби“, кој од 20 мај ќе се прикажува во кината „Синеплекс“ и „Милениум“ во Скопје, во Свети Николе и Велес, а потоа и низ цела Македонија.

Главните ликови се подготвуваат за нова пролетна, волшебна авантура која ќе ве остави без зборови!
Затоа, подгответе се за кино и поканете ги вашите пријатели да ви се придружат. Бидете дел од авантурите на Биби и Боби и нивната волшебна приказна.
Билетите се пуштени во продажба!912

X