„Запомнете! Не треба да се двоумите да им кажете на своите деца кога сте погрешиле, ќе ви простат, а можат и да научат нешто од вашиот пример“, Биљана Ивановска, психолог

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X