„Светот на Биби“ ви ги претставува новите кадифени кукли со ликовите на фантастичните карактери кои сигурно ќе ги освојат детските срца: црвениот пират, мечето на Биби, зелениот пират, капетанот пират, бувот Илин, вампирчето Бу и нови фанки зазулчиња: силната Зали и нинџата Зип Зап. 

Новиот избор на кадифени кукли е направен токму од Биби. Но, тие не се само играчки, тие се и придружници на возбудливи авантури, утеха пред спиење и извор на игра и забава. 

Куклите се во продажба во продавниците низ цела Македонија и на е-продавницата www.svetotnabibi.mk912

X