Семејството на кадифени кукли од „Светот на Биби“ се прошири со новите омилени ликови. На Биби, Боби и Зази им се придружија и ликовите Даро, Алфеј, Зина и Луна. Од денес куклите се во претпродажба на онлајн продавницата на „Светот на Биби“. Линк за купување www.svetotnabibi.mk

Куклите од среда ќе бидат достапни и во специјализираните продавници на Биби во ГТЦ – Центар и новата продавница во населба Аеродром во Скопје.

Фото: Кире Галевски912

X