Прекрасна слика од уметникот Андреј Попов од Санкт Петербург предизвика силни емоции кај родителите.

Сликата го прикажува родителството и служи како потсетник дека треба да го цените секој момент со вашите деца бидејќи тие растат многу брзо.

Еден ден правите цртички на вратата за да видите колку се пораснати, и пред да се свестите, тие ги добиваат своите крилја и одлетуваат.

Извор912

X