Поради голем интерес формирани се нови термини за следење на онлајн-школата „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“. Линк за пријавување.

Во вторник, 10 ноември во 19:45 часот преку апликацијата ЗООМ ќе се одржи бесплатен демо-час. Пријавете се!912

X