Пријавете се за бесплатен демо-час „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“. Часот ќе се одржи во вторник, 10 октомври во 19:45 часот преку апликацијата ЗООМ. Линкот за следење на демо-часот ќе ви биде испратен на е-маил во вторник, 20 октомври. Доколку не добиете мејл проверете во spam / junk.

Повеќе за онлајн-школата „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“ и начинот на пријавување на овој линк.912

X