Додека некои велат дека породувањето е страшно, а други веруваат дека тоа е најубавата работа на светот, вистината лежи и некаде на средина. Одлуката да донесете нов живот на свет и да го носите во вас 9 месеци е предизвик, стресно и застрашувачко на моменти, но откако ќе станете мајка и ќе го држите бебето в раце, ќе ја доживеете љубовта во нејзината најчиста форма.

Извор912

X