Ве мачи нешто околу родителството, имате конкретна ситуација која не знаете како да ја решите, имате отворен проблем… Доколку сметате дека може да ви помогне психолог или психотерапевт, може да му поставите прашање на prasajpsiholog@deca.mk.

„Прашај психолог“ е нова рубрика на Деца.мк, резултат на соработката меѓу нашиот медиум со „Психотерапика“ – здружение за психологија и психотерапија.

Прашањата и одговорите ќе бидат објавени на Деца.мк.

 912

X