Утре се отвора најновиот продажен салон на „Светот на Биби“ во Струмица, па по тој повод ќе има попуст од 20% на сите производи.

На денот на отворањето попусти ќе има на сите продажни места во Скопје (ГТЦ, Т.Ц. Лептокарија, Аеродром), во Битола, во Кавадарци и секако во Струмица, како и онлајн на svetotnabibi.mk

Новиот продажен салон се наоѓа на ул. „Маршал Тито“, спроти Малиот парк во Струмица. Ова е уште еден начин да дојдеме поблиску до сите деца во Македонија.

Производите со омилените ликови на децата ќе ви го разубават секојдневието. Сликовниците, книгите, боенките, друштвените игри и куклите нудат забава за целото семејство. Се гледаме во „Светот на Биби“!912

X