Попуштете ги малку тие конци. Едно е да се грижите, а сосема друго да претерате. Доживејте го детето како мало битие кое е во многу сегменти поразлично од вас. Не задушувајте го само со љубов, туку научете го и на други работи.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК912

X