„Повремено сите родители чувствуваат несигурност и страв. Но, она на што треба редовно да се потсетуваме сите како родители е дека никој не се родил како родител, туку станал родител, и дека треба повеќе да веруваме во себе и во нашите длабоки инстинкти за тоа што е добро за нашите деца, а што не е“, Тина Дамеска (Доковска), психолог, семеен и системски психотерапевт.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X