Ова момче имаше проблем на тренингот по карате – не можеше да ја скрши дрвената штица, но ниту еден од неговите пријатели не се смееше поради тоа.

Наместо тоа, тие му дадоа поддршка и го охрабруваа да се обиде повторно и повторно.

– Не можам, не можам да го направам тоа! – вели Феникс низ солзи.

Фото: Printscreen/Youtube

– Да, можеш, но треба да го направиш со мене – го охрабрува неговиот тренер, додека неговите пријатели го охрабруваат извикувајќи го неговото име.

На крајот момчето успева да ја заврши задачата, а сите негови пријатели му се доближуваат и го прегрнуваат поради неговиот успех.

Ова е поддршката што му е потребна на секого!912

X