Вадењето на млечните заби предизвикува огромен стрес и страв кај децата. Родителите се обидуваат да најдат интересни и забавни начини како на своите деца да им го олеснат овој страшен момент.

Еден татко од Мичиген бил премногу креативен – одбрал дрон на далечинско за оваа работа.

Никогаш не би помислиле дека оваа играчка може всушност да биде толку корисна – стресниот момент во животот на вашето дете да го направи забавен. Погледнете како таткото го извел својот трик со кој наместо солзи, предизвикал искрена насмевка.912

X