Деновиве на социјалните мрежи се шири видео на кое може да се види како три деца решаваат спор околу дрес од фудбалер. Имено, децата, кои можат да им бидат пример на возрасните, преку играта „Лист, камен, ножички“ одлучуваат кој ќе биде среќниот добитник на дресот.

Погледнете го видеото и замислете што би се случило кога тоа би биле тројца возрасни…912

X