Братската љубов е посебна, а најдобар доказ се браќата Лук и Дејн. Кога и да влезе постариот брат на Лук во собата, Лук не може да ја сокрие возбудата. И кога Лук и мајка му доаѓаат да го земат Дејн од училиште, тој се однесува како да не го видел со години.

Снимка од нивната средба била објавена на „Тик-ток“. Кога момчето го здогледува својот брат, лицето му светнува, ги шири рацете и среќно го чека на седиштето во автомобилот.

@theunexpectedgift His person = Dane. #brotherlylove #ffl #fyp #pregnancyafter40 #over40mom #pickup #wholesome ♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") – Céline Dion

Извор912

X