Татко-рапер одлучил да има „рап-битка“ со својот 5-месечен син Квентин. И се чини дека 5-месечното бебе го победи со најсмртоносното оружје што постои – смеата. Таткото мислел дека има сè под контрола, но се случува нешто од кое станува јасно кој ќе биде победник.

Добра вест е што ова не е единствената рап-битка помеѓу овие татко и син. Погледнете ја и наредната.

Извор912

X