Најдобриот период од годината – божиќните и новогодишните празници!

На видеото што неодамна стана вирално на социјалните мрежи, Андреа Бочели го пее божиќниот класик „Santa Claus is Coming to Town“. Дечињата околу него се одлични пејачи и одлично си ја вршат работата. Но, забележете ги лицата на децата кога Бочели ќе го зголеми гласот, особено едно момче.912

X