„Потрудете се наместо да им нудите скапи содржини, пред сѐ, да им дадете внимание, разговор и блискост. Во спротивно, вашите деца ќе пораснат во несреќни и студени луѓе“, вели американскиот педагог Мајкл Вejс.

Прочитај повеќе на овој ЛИНК.912

X