Пријавувањето за „Бибиверзум“ 2022/23 започна! Наставата ќе биде целосно онлајн и е наменета за деца од 3 до 7 години.

Доколку сте заинтересирани, пријавете се за БЕСПЛАТЕН демо-час.

Линк за пријавување: https://forms.gle/qjf7B7adywm8G534A
Откако ќе ја пополните пријавата, нашиот тим ќе ве контактира за одредување точен термин.

За повеќе информации контактирајте нѐ на:+389 72272750
е-адреса: edukacija@svetotnabibi.mk912

X